Första dagen 2010


Vaknade jag på jobbet, och drog upp persiennerna



och då ser det så här vintrigt ut,



Nog har det sin tjusning med vintern oxå, trots att det kan vara lite jobbigt
ibland med kylan.

Nu har jag jobbat färdigt, både jul- och nyårshelgen. Så nu är jag ledig till
Trettondagsafton. Ibland blir det inte alltid så positvit när man går på schema.

Då gäller det att göra det bästa av situationen, och gilla läget. Vi har haft trevligt
på jobbet, lagat lite god mat och haft trevligt tillsammans.

Det är nog viktigt att man trivs både med jobbet, boende och kollegor.
Ja nog känner vi varandra väl, jag har varit här i 16 år till sommaren.

Så nog funderar jag mycket på hur det ska bli i slutet av året, ska jag sluta eller
fortsätta något år till. Ja, den som lever får se.


Väl hemma i hemmets lugna vrå, håller maken på att tillreda middagen ,




Vi gillar båda fisk.




Så idag nyårsdagen blev det fiskgryta, och den brukar smaka såå himla, ljuvligt gott.


Ha en god fortsättning på det nya året 2010.

Kommentarer
Postat av: Anki N

God fortsättning. Nog är det tur att många människor val yrken där man gör extra gott o behagligt. Som sjukvård, äldrevård odyl. Tror de är en fröjd att få tjänstgöra även jul o nyår när man är i såndan miljö, även om man kanske vill vara hemma hos familjen. Men familjen finns ju kvar när man kommer hem - oh då blir de extra gott kan jag tro.

Er mat såg smaskig ut, jag väntar på att min middag ska bli klar i ugnen nu,,,magen skriker fast jag åt så mycket igår.

kramiz anki n

2010-01-01 @ 19:10:56
URL: http://herrnilssonsfru.blogg.se/
Postat av: Mia

God fortsättning på det nya året, Inger! Ja, ibland får man göra det bästa av situationen och är man medveten om det, så brukar det går bra att jobba även helger L

Gud så gott med fisk efter all julmat...

2010-01-01 @ 19:12:40
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Plogflickan

God fortsättning och vad gott det såg ut med fiskgrytan, mums!

2010-01-01 @ 19:22:28
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Jo, det är så vackert ute nu med snön och rimfrosten på träden.

Det ser nästan ut som i ett sagoland.



Trist att du behövt jobba under helgerna,

men toppen att ni i alla fall kunde göra lite trevligt på jobbet.

och ja, det är viktigt att man trivs med både jobbet och kollegor,

och ja, efter 16 år så känner man nog varandra ganska väl.

det var som på mitt för-förra jobb där jag jobbade i 24 år, så de flesta av oss kände varandra ganska väl.



Oj, så god fiskgrytan ser ut....mums...



Ha ett forsatt fint Gott nytt år

Stora kramar

2010-01-01 @ 19:24:44
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: margit

Tack för hälsning!! Ser/läser att även du jobbar natt...och snart "skall kliva av"...jag fyllde 65 i januari förra året. Har de sista 3 åren jobbat enbart natt...100 % = 33.20 tim/v. Men jag "var inte mogen" att sluta när jag fyllde 65. Fyller nu 66 år den 31/1...har nu under hösten bestämt att "gå ner till 61 % vilket innebär 2 nätter /vecka...och NU känner jag mig mogen "att dra ner" får se om jag slutar i sept eller jobbar året ut...Kramen!/Margit

2010-01-01 @ 20:42:38
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: margit

En kommentar till!! Fiskgrytan ser helläcker ut!!!

Kram igen/Margit

2010-01-01 @ 20:43:23
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Morning o God fortsättning! Oh så skönt för dig att få vara ledig nu! Men många har nog varit tacksamma att du kunnat jobba under helgerna också!

Hoppas maten smakade! Ser då helt underbar ut!

Kramen!

Ragnvi

2010-01-02 @ 07:36:26
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: britten sa....

oj..har det kommit så mycket snö nu igen...ja du är en klippa det vet jag..på alla möjliga sätt och att det var trevligt är jag övertygad om...och den där fiskgrytan! mums så god den ser ut...va härligt att få komma hem till lagad god mat...njut nu av lediga dagar vännen..

2010-01-02 @ 10:11:40
URL: http://glitteroga.blogg.se/
Postat av: Thalina

God fortsättning på det nya året.Det är vackert nu med all snön.

Nu blev jag riktigt sugen på fiskgryta.Roligt när män kan laga mat.Kram Thalina

2010-01-02 @ 10:56:13
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Ulla

Mums för fiskgryta! Den fiskgrytan skulle jag vilja ha recept på. Jag skickar min mailadress så kanske du har tid och om du har lust att skicka receptet till mig så skulle jag bli jätteglad

2010-01-02 @ 11:10:55
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Nanna

Ha en fin fin lördag ! :)

2010-01-02 @ 13:33:09
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: soffie

mmm va god den grytan ser ut,

Å wow vilka vackra vintriga bilder,

ha en toppenlördagskväll

2010-01-02 @ 17:54:21
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: annette

Ja, det är lite delade känslor både vad gäller vintern och jobbet här oxå, gillar snön men inte kylan, hus snön skall stanna kvar utan kylan förstår jag ju inte egentligen;)

Jobb med helgtjänstgöring är ju både positivt och negativt, själv saknar jag att arbeta helger som jag gjorde förr, tycker om att vara ledig på vardagar!

Har ännu inte kommit så långt så jag funderar över om jag skall fortsätta ännu ett år eller ej, några år kvar till dess, så det får iden utvisa.



Ha nu en God Fortsättning!



KRAMAR!



annette

2010-01-02 @ 18:34:17
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Margaretha

Mijaoooouuu !!!! Fisk !!!! Det bästa jag vet alla kategorier !!! Både nyttigt och så himla gott.... Det blir alltid fisk om jag får välja....eller majskyckling som det blir i kväll...hehehe...

Kram på dig

Margaretha

2010-01-02 @ 19:28:26
URL: http://catfriend.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Morning o tack för grattiset! Dagen blev bara bra..får hoppas att dagen idag också blir bra; ska iväg till sjukan sen.

Kramen!

Ragnvi

2010-01-03 @ 07:50:18
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: anneblle

Det ser fantastiskt gott ut!

God fortsättning

2010-01-03 @ 13:06:05
URL: http://annebelle.blogg.se/
Postat av: Louise

mmm ser ljuvligt gott ut

/kram o god fortsättning

2010-01-03 @ 15:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0