Året snart slutJa nu är snart det här året till ända. Jag har passat på när jag varit extra ledig att börja skriva in mitt schema för nästa år. Sedan har jag planeringskalendern som ska ligga hemma på skrivbordet, Härligt med alla dessa tomma blad, men det brukar inte gå så länge förrän man har bokat in en massa aktiviteter som ska göras. Jag hoppas att det blir ett bra år.  Min kära man slutar nu till nyåret. Det är med blandade känslor. Han har jobbat i 50 år, och ska nu helt sluta. Han har sedan i våras bara jobbat tre dagar i veckan. Bra att han varvade ner lite, innan han helt ska bli friherre, Men som tur är har han inga fritidsproblem.

Själv jobbar jag tisdag till nyårsafton, sedan ska jag jobba lördag  söndag. Men jag har varit ledig över en vecka., så det ska bli kul att komma tillbaka efter julledigt.

Julen firade vi med barn och barnbarn, alltid kul när man får träffa dem på själva julafton.  och dottern och hennes familj hade med sig en brasa,,mysigt när vi satt och spelade spel, det riktigt sprakade från Tv:n


Ja har man inte riktig brasa, så finns det att köpa kassett att sätta i TV:n. den riktiga brasan får vi vänta med tills vi kommer till stugan. Mysigt. Det såg mera verkligt ut här hemma.

Ha det bra de sista dagarna i år.........

Kommentarer
Postat av: Mia

Njut av de sista dagarna på året, ja hela nästa år också! Du ska ju jobba, men några guldkorn dyker det säkert upp. Att jobba kan också vara guld... L

Stor, varm kram till dig, Inger!

2008-12-29 @ 16:58:38
URL: http://matmia.blogg.se/
Postat av: Margaretha

Klart det blir lite annorlunda att vara helledig....men trevligt annorlunda.....

Hehehe jag tänkte oxå köpa en sådan dvd men jag beslutade mig för en med ett akvarium istället...till kissarnas stora förtjusning... Dom sitter bänkade framför TVn och följer fiskarna...ibland slår dom lite med tassen på rutan...hahaha...dummingar....

Kram

Margaretha

2008-12-29 @ 17:08:01
URL: http://catfriend.blogg.se/
Postat av: Anna

Men så underbart härligt att bli helledig..du vet det är sådant jag redan tänker på..fast det är många år tills dess..ja ja..men som sagt så skönt det måsta vara...ja men en sådan brasa kan ju vara härlig den med..vi slösar med den andra varianten här..live.. om man säger så...den värmer och mysfaktorn är hög..kram på dig från Anna

2008-12-29 @ 17:32:38
URL: http://filipendula.blogg.se/
Postat av: Rut

Ser nästan ut som en "levande" brasa fast den värmer väl inte.Skönt med lite ledighet när man har ett krävande arbete. Fast det är roligt komma tillbaka också när man trivs med jobbet.

När din man blir friherre så kanske han kan sköta marksrbetet hemma så du också kan känna sig lite som friherrinna.

Önskar en trevlig nyårshelg och allt gott till det nya året.

Kramar i massor för det år som nästan är slut.

2008-12-29 @ 19:45:36
URL: http://rut.blogg.se/
Postat av: vivan

Gott nytt år! kram!

2008-12-29 @ 23:23:28
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Ja, snart är detta år slut och det kommer åter igen ett nytt.

Tiden går så fort, och alldeles för fort...Själv har jag också skaffat kalendrar för nästa år.

En vanlig för att hålla reda på viktiga saker,

och även en som är som en dagbok,

där jag kan skriva lite mera om vad som händer varje dag.Kan tänka mig det känns konstigt för din man att sluta på ett arbete där han varit så lång tid som 50 år.

Det blir säkert en stor omställning.

Men det var nog bra att han trappade ner den sista tiden så det inte känns för abrupt att sluta.Önskar dig också bra dagar de sista dagarna detta år.

Kramar

2008-12-29 @ 23:45:52
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Vi har en sådan där cd med brasa, men den har vi faktiskt glömt denna julen.. kanske till Nyår då.

Visst måste det kännas för din man efter så många år i "branchen" att plötsligt ha tiden över till sig själv utan jobb, men han vänjer sig säkert och ni som har sommarställe och hus väl oxså.. finns alltid att göra.. värre börjar det bli för min man här nu..

Inget jobb, men tagit över lite hushållssysslor som han aldrig behövt här innan.. bara de;-)

Ha de fint nu och ett riktigt GOTT NYTT ÅR om vi inte hörs, men det gör vi säkert.. kram på dig du goa.. Vill du se vad min dotter har haft för sig idag.. kolla inom:-)

2008-12-30 @ 00:19:24
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: britten

jag har oxå köpt en sån ..vet du jag sätter på den när jag ska vila och då känner pyrobritt sig som hemma...hoppas det går bra i dag för dig på jobbet..vet ju hur dte är att komma tillbaka när man varit långledig...du är en klippa...men det hoppas jag du vet.både för mig och många många andra..kramkram

2008-12-30 @ 09:14:25
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: L

Vill så här mot slutet önska Dig det bästa av nya året

Gott Nytt År

och Kramen så klart /L

2008-12-30 @ 14:31:33
URL: http://virrpannans.blogg.se/
Postat av: elle

Híttade Din blogg och av det blev jag glad... Underbara foton Du har tagit ... Ha det gott och jag önskar dek´j ett RIKTIGT Gott Nytt År!!

Kram från mej o mina två katter Otto o Åskar ... /Elle

2008-12-30 @ 14:36:32
URL: http://metrobloggen,se/vardagslivetmitt
Postat av: Cilla

Har varit ledig i en vecka även jag, jobbar nu till helgen fre lör och söndag, men det känns helt ok efter denna stora ledighet. Hoppas du nu får en underbar kväll och jag önskar dig ett mycket Gott nytt år

kram

2008-12-30 @ 21:13:07
URL: http://cillnius.blogg.se/cillirill
Postat av: soffie

önskar dej ett gott nytt år,

låter som du haft en härlig jul med dina nära å kära underbart.

2008-12-30 @ 21:17:48
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0