En sommardag med barnbarnen


Det gäller att hålla igång när barnbarnen är hos oss. Jag blir alltid glad när solen skiner, det finns ju genast mycket mera att göra då. Här tar vi en båttur, med Olleoch Maja, Det vill båda sitta längst fram i fören,.  så de får turas om varsin gång..När vi sedan kom hem, så var det dags att börja göra fågelholkar.Olle koncentrerar sig att slå i spiken, Maja övervakar lillebror.De fixade varsin fågelholk, som de sedan målade röd, farmor glömde att fota, Men de blev jättefina.Senare på kvällen blev det dags att fiska. Förresten så blev det nog det varje kväll.Majas mask har tagit slut. Denna kväll blev det 8 små fiskar, som vi kastade i.


Nu är vi inne i september, maken är i stugan och har haft nät i sjön. Sa att han har fått 20 fina abborrar och en gös. Abborrarna var så stora så han skulle filéa dem.


Mysigt att titta på lite kort från sommaren. Men hösten är ju fin än så länge. Här har det varit soligt och fint hela veckan. Men visst längtar jag redan till sommaren.


Längta kan man ju alltid göra. Känner mig lite krasslig. Hoppas att jag inte blir sjuk. Måste jobba natten imorgon oxå. Sedan blir jag ledig.

Ha en fortsatt fin helg.

Kommentarer
Postat av: Thalina

Så härliga barnbarn och så roligt att de får vara med och göra holkar.Det är sådant de kommer att minnas.Jättefina bilder kram Thalina

2009-09-12 @ 16:12:39
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Nanna

Vilka härliga bilder, och jag förstår att barnbarnen ler! Dom kommer nog att minnas sommrarna med farmor och farfar i hela sitt liv! :)

2009-09-12 @ 18:15:55
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: britten...

ja men så blir man ju glad när man tittar på dina fina barnbarn också....så mysigt inlägg...och du nu blev jag ju sotis igen....Abborrar....såg i östermalmshallen i dag och jisses så dyra dom är...undrar om det är för sent att fiska när vi kommer upp...njut av dina räkor i kväll vännen...

2009-09-12 @ 18:23:54
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: annette

Så härligt det måste vara att få ha barnbarnen hos sig,tror förresten dom njuter minst lika mkt som Er av att få vara ute på landet och styra med en massa spännande saker tillsammans med Er.

Vilka barn av idag får tillfälle att snickra fågelholkar och fiska tillsammans med sin farmor och farfar.Hoppas Du inte blir sjuk, inte kul!!Ha det så bra!Kram!annette

2009-09-12 @ 20:20:23
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: soffie

å vilka underbara bilder du visar,va fina dina barnbarn är:O)

kram

2009-09-12 @ 21:21:47
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Hej vännen, hoppas du mår bättre nu och inte håller på att bli sjuk.

Mysiga bilder från en sommardag med barnbarnen.

Det verkligen syns hur roligt ni hade tillsammans.

Härligt med fisken din make fått och ja, nu är vi inne i September, den första höstmmånaden,

och hoppas vi får en lång, härlig och vacker höst.

Stora kramar2009-09-12 @ 22:55:43
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Louise

Fina bilder - Fina barn

/kram

2009-09-13 @ 10:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0